Bir Hayalimiz Var

Bir Hayalimiz Var

Merhaba Proug Girişimcisi;

Proug bir inancın ve hayalin ışığında şekillenen, insanlara fayda sağlayacak bir iş modelini hayata geçirmek için kuruldu. Bizler, dileyen her insanın refah düzeyi yüksek ve kaliteli bir yaşamı hak ettiğine inanıyoruz. Doğuştan bizlerle birlikte gelen eşsiz ve özel potansiyelimizi, gerek ailevi, gerek çevresel gerekse de toplumsal engeller nedeniyle açığa çıkarmakta oldukça zorlanıyoruz. Kendi potansiyelimizin ve hayallerimizin peşinde gitmek yerine bir süre sonra zorunda kaldığımız yaşamı kabul etme yenilgisiyle hayatımıza devam ediyoruz. Çocukluk hayallerimizi rafa kaldırıp, mutsuz ve tekdüze bir hayatın girdabında ve aynı yerde dönüp duruyoruz. Hiç düşündünüz mü acaba? Daha iyi şartlarda yaşayabilseydiniz, aileniz, çevreniz ve toplumsal şartlar sizin tüm potansiyelinizi destekleyebilseydi nasıl bir insana dönüşürdünüz?

Yeni bilimsel veriler bizlerin yaşadığımız çevre ile doğrudan etkileşim içinde olduğumuzu ve bu alışverişin bizleri direkt olarak etkilediğini göstermiştir. Proug, sizler için mükemmel olabilecek bir çevreyi ve finansal refah düzeyini sizlerle buluşturabilmek hayaliyle çalışmalarına başladı. Bu inanç ve hayal doğrultusunda yeni nesil dijital ortaklık adını verdiğimiz aktif ve pasif dolar geliri kazanabileceğiniz bir iş kurguladı. Mevcut düzeninizde değişiklik yapmadan başlayabileceğiniz bu yeni işinizde; lokasyondan bağımsız, mesainin sizin tarafınızdan belirlendiği, performans odaklı ve tüm dünyada inşâ edebileceğiniz bir kazanç modeliyle rafa kaldırdığınız hayallerinizi tekrardan sizlerle buluşturabilmenin şansını sunuyoruz.

Birlikte bir başarı hikayesi kaleme alıyoruz. Şu anda bu satırları okuyor olman bu fırsatın ayağına kadar gelmesi ve daha kaliteli ve refah düzeyi daha yüksek bir yaşam için şansın seni kucakladığı anlamına geliyor.

Bir sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle.

Hep birlikte, başarıya doğru!

Mustafa Yüksel

Mustafa Yüksel

...

Tüm Yazılarına Gözat

Bir Yanıt

Bir yanıt yazın

Son Paylaşımlar
Sosyal Medya
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn